Erotiske noveller tillader dig at fantasere

Erotiske noveller

I Femina kan man læse erotiske noveller og de er skrevet på en måde så alle kan være med. Man kan læse at novellerne henvender sig til kvinder og de har derfor dette sensuelle, erotiske udtryk. De er til kvinder der tør nyde deres sexualitet og begive sig ud i nye eventyr.

Erotiske noveller får dig til at nyde

Når man læser erotiske noveller, får man mulighed for at lade fantasien løbe løbsk. Det kan være pirrende, især for kvinder som ikke plejer at give sig selv hen.

Skriv selv

Du kan også skrive dine egne noveller selv og dele dem på internettet. Der er forskellige steder på internettet, du kan dele dem. Jeg har kigget på flere af dem og kan se der er ret stor forskel. Men en ting er sikkert, det er bestemt ikke nogle kedelige grupper og jeg kan klart anbefale dig at tjekke nogle af grupperne ud.

Konepasning.dk

En af de sider jeg har fundet er konepasning.dk. De har modtaget fine anmeldelser i Tidens kvinder, Singleliv, Radio24syv, Århus stiftstidende mfl. Konepasning har blandt andet et etisk kodeks, som øger deres troværdighed. På deres forside, får man et lille glimt af deres noveller og jeg må sige, de er bestemt ikke kedelige! Det sjove ved konepasning.dk er også at man får lov til at læse om stifteren af siden. Det bliver altid lidt mere nært, når man føler man kender personen.

Fantasere

Erotiske noveller sætter gang i fantasien. Det kan være du fantaserer om de kendte og rige. Om den smukke ekspedient i byen eller den lokale bartender. Det er ligegyldigt nu, fantasér alt hvad du vil, skriv ned og del dine noveller online i lukkede grupper eller mindre fællesskaber. Det kunne fx være en god idé, hvis du har en skjult forfatter gemt inden i dig.

Billede: rachelkramerbussel.com

Billede: rachelkramerbussel.com

Skriv et svar

da_DKDanish