Michelin kokkens bedste kniv

kniv

En Michelin kok er selvfølgelig en anerkendt kok, når det kommer til madlavning, hvorfor det også er relevant at kigge på det værktøj den pågældende kok gør brug af, da det nødvendigvis også må være noget af høj kvalitet. En Michelin koks præstationer ligger først og fremmest i selve madlavningen samt den kulinariske og smagsmæssige oplevelse forbundet med måltidet. Men ikke desto mindre er knivene og resten af køkkenredskaberne uundgåeligt en stor del af madlavningen, hvilket betyder, at det ikke er helt dumt at læne sig op af en Michelin koks erfaringer, der om nogen har mange efter at have arbejdet sig op til en af verdens bedste kokke.

En Michelin koks anbefaling

Michelin kokken Tom Kerridge har modtaget to Michelin-stjerner for Pub Grub. Derudover har han udgivet en bedst sælgende kogebog samt med stor succes præsenteret BBC Tom Kerridge’s Pub Mad og Forårs Køkken med ham selv som hovedrollen. Han er derfor en anerkendt og verdenskendt kok. Derfor er det også interessant at kigge nærmere på de knive, Tom Kerridge gør brug af. Han er nemlig stor fan af de populære Yaxell Super knive, der er kendt for deres høje kvalitet, ekstreme skarphed samt sublime holdbarhed. Derudover er Yaxell Super Gou knivene også højtelsket af mange andre professionelle kokke.Knivene er lavet af håndværkere fra den japanske by Seki – den samme by, der har produceret Samurai sværd i mere end 700 år. Og oversat fra japansk betyder Gou, ’fantastiske’, hvilket også siger en hel del om knivens kvaliteter.

Tom Kerridge er den stolte ejer af Yaxell Super Gou knive til en sum af ikke mindre end 400 kroner, hvilket også må sige en del om hans kærlighed til lige netop denne type kniv. Er du blevet nysgerrig på Yaxell Super Gou knivene, og har du mod på selv at prøve dem af i køkkenet, kan du bestille dem fra JP Knive. De forhandler også mange andre japanske knive til forskellige formål og madvarer. Tag et kig på deres hjemmeside, hvor du får et overskueligt overblik over de forskellige japanske knive.

 

Leave a Reply