Gossip: Zac Efron single

Ja, overskriften er godt nok. Det er det rene gossip. For Zac Efron er blevet single igen! Hvem skulle have troet det? Han er da ellers såååå hot, som nogen mand kan blive – eller hvad? En kilde tæt på Zac Efron og Michelle Rodgriguez bekræfter, at de ikke længere danner par. De to stjerner har ellers datet i to måneder, men er desværre blevet enige om at gå hver til sit og passe hver sit eget. Det siges at være en fælles beslutning.

Gossip: ledig på markedet

Michelle Rodriguez på 36 og Zac Efron på 26, blev set sammen for første gang på en ferie over d. 4. juli. De blev nemlig, som du nok har kigget dig frem til i bladene, set kysse på en båd nær Sardinien i Italien, hvor de var på ferie sammen hos en lokal entreprenør. Billederne og flirteriet mellem de to blev veldokumenteret på de sociale medier, hvor de begge lagde billeder op på de sociale medier. I starten af denne måned, var de to så igen på en fælles ferie i kærlighedens tegn. De tog nemlig til det eftertragtede Ibiza sammen med resten af Hollywood. Her fortalte øjenvidner fra ferien, at de var meget tætte, intime og afslappede i hinanden selskab – ren forelskelse for at sige det. Ingen af stjernerne eller deres repræsentanter har bekræftet bruddet eller kommenteret på rygterne – men det betyder ikke, at det ikke passer. For ligeledes da de fandt sammen, bekræftede parrets pressefolk heller ikke deres forhold i første omgang. Men, hvem har også lyst til at stå frem til pressen lige efter brud? Et brud er aldrig sjovt.. Heller ikke for den, som har taget den endelige beslutning..

Så det eneste gode ved dette er da, at han nu er ledig på markedet igen, piger! Så må vi se, om vores kilde til denne gossip har ret..

Du kan også altid finde masser af gossip på Billedbladets hjemmeside.

Billede: Ivo Duran

Leave a Reply

en_USEnglish