Caroline Fleming bruger naturlig hudpleje

Caroline Fleming , sukker og havregryn er godt for huden

Caroline Fleming bruger sukker og havregryn til at eksfoliere huden med. Det er ikke til at sige om huden ville være ligeså smuk ved at bruge en anden eksfolieringsmetode. Men den virker for hende. Man kan spare masser af penge ved at lave sin egen skrubbecreme. Den kan laves af helt naturlige ingredienser.

Eksfoliering med sukker

Sukker er ret skrap og voldsomme for huden. Når man gnider sukker mod huden, kan man mærke denne grove effekt. Den minder meget om denne effekt, der også opnås ved dyre skrubbecremer. Når huden bliver skrubbet fjernes døde hudceller nemlig og derved kommer den nye hud frem. Det giver et umiddelbart indtryk af en friskere og sundere hud. Havregryn skrubber også huden og de kan bruges i en blanding eller hver for sig.

Lav din egen skrubbe – eller eksfolieringscreme

Det kan lade sig gøre at lave sin egen eksfolieringscreme. Du bør selvfølgelig være opmærksom på holdbarheden, da købte cremer ofte er tilsat et tilsætningsstof som øger holdbarheden. Du kan finde masser af inspiration i skønhedsbøger eller på internettet. Jeg prøvede at google det og fandt masser af tilgængelige opskrifter på nettet. Nogle af dem havde meget simple ingredienser som: olie, citron og sukker. Man kan også lave det af avokado og havregryn. Hvis man godt kan lide en skøn duft, kan man lave en creme af mandelolie og mørkchokolade. Den kan du smøre ind i huden og lade den trække i en halv times tid. Derefter skyller du den af.

Parfumeallergi

Når man laver sine egne cremer eller skrubbecremer, skal man lige tænke over den duft man tilsætter. Der er nogle stoffer, der er kendt for at provokere huden ret meget. Desværre er der en del danskere, der efterhånden har fået parfumeallergi. Når man først har fået det er der ingen vej tilbage, så skal det allergifremkaldende stof undgås.

Billede: PersonalCreations.com

Leave a Reply