Christiane Schaumburg-Müller skriver om skønhed

Christiane Schaumburg-Müller

Christiane Schaumburg-Müller som vi kender fra 2900 Happiness skriver også om skønhed. De fleste kvinder ser op til hende og mænd forguder hende. Hun er perfekt på nærmest alle måder og mange kvinder må bukke under inden de når halvvejs af hendes energi og perfektionsniveau. Man kan måske undre sig over at en kvinde med så mange kvaliteter vælger at koncentrere sig om skønhed, men så alligevel ikke.

Opgør med tidens plastik

Bevidsthed om skønhed får os til at tænke over os selv og den måde vi behandler kroppen på. Når kroppen får ordentlig pleje er det også lettere at udstråle skønhed til omgivelserne. Men dette kræver omsorg og lyst til at interesse sig for egen velvære. Det er alt lige fra søvn, ro, sund mad, rigtig væske, motion og gode relationer. Det er også en bevægelse væk fra tidens plastik, den tid hvor alting bliver ordnet med en plastikoperation. Sandheden er at det ikke er sundt for os at blive opereret til skønhed. Skønhed kan opnås på så mange andre måder, blandt andet sund kost.

Sund kost

Der er mange ting, der ikke er gode for huden. Færdigretter, slikposer, chips og sodavand er altså ikke gode, hvis du vil have en pæn hud. Selvfølgelig er der folk der skiller sig ud. Vi hører alle sammen om dem der kan spise alt hvad de vil og stadigvæk have en smuk hud. Men de er heldige, fordi det er langt fra tilfældet- man får altså ikke pæn hud af at spise usundt.

Væske

Kroppen har behov for væske for at forblive skøn. Det er altså ikke nok, at drikke energidrik, kaffe og the. Man skal også drikke vand. Der findes naturligt vand i grøntsager og frugt. Men vand fra vandhanen er også nødvendigt. Hvis du dyrker motion skal du drikke ekstra vand. Christiane Schaumburg-Müller er en af dem du kan følge, hvis du vil følge med i skønhed og tidens trends.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply