Forslag til aktiviteter under julefrokosten

ec3db20c2efd1c3e81584d04ee44408be273e5d11fb219479cf4_640_christmas-dinner

Går du allerede med overvejelser omkring den årlige julefrokost, så kunne du jo overveje at prøve noget lidt anderledes i år. Book en julefrokost til søs på Oslobåden, hvis du gerne vil afholde en sjov og anderledes julefrokost, hvor der samtidig er mulighed for at opleve Oslo og nyde en festlig og afslappet atmosfære henover to dage om bord på Oslobåden.

Hvorfor lave julefrokost lege?

  • Det kan godt blive kedeligt at sidde stille hele aftenen ved et bord, hvis der ikke rigtig sker foregår noget underholdning eller lignende.
  • Det er meget trættende at sidde stille og fylde sig med mad en hel aften.
  • Der er typisk mange julefrokostarrangementer henover vintermånederne, hvorfor det godt kan blive kedeligt i længden, hvis det alle sammen er ’suppe, steg og is’ events.
  • Underholdning og julelege kan være med til at ryste folk sammen, så man også får snakket med nogen, man ikke lige er vant til at snakke så meget med.
  • Det er med til at engagere alle i festen og dermed gøre aftenen sjovere for alle.
  • Sjove og anderledes lege mindsker risikoen for, at festen går lige i glemmebogen.

Hvad kan man lege?


Vælger i at afholde den årlige firma julefrokost København på Oslobåden, vil det allerede være med til at gøre aftenen mere særlig og mindeværdig. Derudover er der også mulighed for at opleve Oslo by på egen hånd, når båden lægger til kaj i seks timer ved Oslo havn. Her kan man også leje cykler og opleve byen på den måde, prøve kræfter med kajak roning eller andre spændende aktiviteter. På Oslobåden er der desuden mulighed for at besøge deres wellness afdeling og få lækre skønhedsbehandlinger.
Men vil man alligevel gerne tilføje lidt fællesaktiviteter er lege som pakkeleg, gæt og grimasser, tip en 13’er, parodier og awardshows nogle sjove og gode forslag til julefrokosten, der kan være med til at løfte humøret og stemningen endnu mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish