Skiferie for alle niveauer i Norge

ed3cb90b2ff71c3e81584d04ee44408be273ead418b0174896f7_640_skiing

Uanset om du er en erfaren skirytter eller helt grøn på området, så er der plads til dig i Norge, hvor der netop er flere steder, der henvender sig til alle niveauer. Dermed kan man også sagtens tage på skiferie en helt flok uden nødvendigvis at være på det samme niveau. Så kan man jo bare splitte sig op i løbet af dagen på de forskellige skiområder og mødes igen om aftenen til afterskiing.

Kunne du godt tænke dig at prøve noget nyt og adrenalinfremkaldende, eller er du en øvet skirytter, der ønsker at se noget nyt? Så kunne en skiferie i Norge kombineret med et besøg i Oslo bestemt være en rigtig god idé. Book din skiferie gennem DFDS Seaways, hvor du også kan læse mere om de forskellige muligheder.

Besøg Oslo Vinterpark

Oslo Vinterpark ligger kun omkring 20 minutters kørsel fra det centrale Oslo, og er det største skiområde i Oslo og omegn. Skiparken tilbyder en bred vifte af udfordringer på tværs af i alt atten ruter og et lodret fald på 381 meter. Området har 11 skilifte, hvoraf to af dem er 4-personers stolelifte og en er en ny 6-personers express stolelift.

Oslo Vinterpark har noget for alle, fra de lettere skråninger i begynderområdet til brede og spændende pister som hele familien kan bevæge sig nedover sammen. Derudover har stedet en af Norges største sneparker med et slopestyle kursus og Europas eneste superpipe, som er åben for offentligheden.

Derudover kan Oslo Vinterpark tilbyde skiskole, udlejning af ski, ski reparation, og så har de en café, hvor man kan få sig noget varmt eller koldt at drikke samt lidt at spise. Med andre ord har stedet alt, hvad du kan forvente af et skiområde, der tilbyder den fulde pakke af skiferie i Norge.

Beliggenheden på 531 meter over havets overflade gør det muligt at stå på ski helt fra begyndelsen af december til midten af april. Alle skråninger er derfor også oplyst, så det er muligt at stå på ski sen eftermiddag og aften hele sæsonen.

Sidst men ikke mindst er det enormt belejligt, at Skiparken ligger så centralt i forhold til Oslo. Det giver også mulighed for at kombinere skiferie i Norge med shopping i Oslo by.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish