Sovesofaer er pladsoptimerende

 

Har du ikke et ekstra værelset i dit hjem, hvor du kan indrette et gæsteværelse til når vennerne kommer på besøg. Så kan du spare rigtig meget plads med en sovesofa, da den kan slås ud som en seng og bruges som sofa til hverdag. Det er en rigtig god måde at udnytte pladsen på, hvis man ikke har så meget plads, men ofte har brug for at have overnattende gæster.

Find den rette sovesofa

Nu tænker du måske, at du ikke vil gå på kompromis og have en eller anden grim sovesofa stående i stuen i stedet for en rigtig sofa. Men mange af sovesofaerne ligner faktisk ’rigtige’ sofaer og ligeledes designet med udgangspunkt i den moderne stue. Så man kan altså sagtens finde nogle rigtig fede alternativer til den almindelige sofa med en sovesofa.

Med idouble finder du den helt simple løsning, der i princippet bare er en madras man kan folde sammen eller folde ud. Det er en nem løsning, men der er knap så meget sofa over den.

Devon har måde lavet nogle rigtig fine sofaer med chaiselong og nogle tomandssofaer, der begge kan slås ud og bruges som sovesofa. Den ekstra funktion er camoufleret rigtig godt, og man vil ikke vide, at det er en sovesofa før den bliver slået ud. Sofaerne fås i forskellige farver, størrelser og materialer, så der skulle være noget til enhver stue.

En rigtig moderne løsning til sovesofaen er modellen fra Loke med et lækkert gråt betræk, lyse træben og knapper i brun kunstlæder. Sofaen er i øvrigt ikke ret stor, når den er slået sammen, hvorfor den er ideel til en lidt mindre stue.

Køb sovesofaen hos Idemøbler

Du kan købe din sovesofa hos Idemøbler gennem deres ny renoverede hjemmeside, der har fået et tiltrængt løft. Her kan du både holde øje med alle de gode tilbud og bestille dine møbler direkte til døren.

Leave a Reply