Allan Simonsen skal nok finde en ny

Allan Simonsen

Allan Simonsens kone var ham utro efter flere års ægteskab. I 2013 kunne man i ekstrabladet læse at ægteskabet slet ikke var en dans på roser. På forskellige nyhedskanaler kan man læse, at de begge to er afklarede med beslutningen. De tager det som modne mennesker og har ikke tænkt sig, at lade det påvirke deres liv i en negativ retning.

Det sker ofte for mange

Deres tilfælde er jo et af de bedre, men det sker desværre ofte for mange, at det ikke går så godt efterfølgende. Jeg husker at have læst et sted for mange år siden, at mange mennesker har sværere ved at tilgive utroskab, hvis de har overværet scenen. Men hvis man tværtimod ikke har set det ske, har man tendens til at være bedre til at tilgive. Jeg har jo ingen tal på det, så der kan være tale om rent gætteri, men det virker umiddelbart logisk. Jeg har selv prøvet begge dele, men havde svært ved at tilgive det alligevel.

Vild med dans og fodbold

De fleste kender ham nok fra fodboldens verden, men mange kender ham især også for hans seneste medvirken i vild med dans, hvor hans dansede sammen med sin dansepartner Sofie Kruuse. Han klarede det rimelig langt, trods dommernes beskedne point. Men tilsidst lykkedes det altså ikke at få nok SMS stemmer og han røg ud af konkurrencen. Det blev alligevel til 11 uger og man må sige han var savnet af rigtig mange. Det var et sørgmodigt øjeblik og nogle var undrende over det skete, mens andre selvfølgelig nok havde set det ville ske på et tidspunkt. Klar til finalen var i stedet for komikeren Uffe Holm med partner Karina Frimodt og bordtennisspiller Mie Skov og danser Mads Vad. Selvom det er 1 år siden han var med i vild med dans er der stadig mange der husker ham for lige netop det og mon dog ikke det lykkes ham at finde en ny kone på et tidspunkt.

Billede: Dave Hamster

Leave a Reply