Prins Henrik har problemer med balancen

Hvis man følger med livet hos de kongelige i Danmark, så kan man læse i nyhederne, at Prins Henrik har fået problemer med balancen. Han har selv udtalt til medierne, at han har problemer med sine ben, da han til tider kan virke vakkelvorn, når han går rundt ved et arrangement med pressedækning. Prins Henrik har i flere år udvist skrantende helbred med hensyn hans bentøj, men kongehusets presseansvarlige vil ikke udtale sig om de kongeliges helbred.

Livsnyderen Prins Henrik

Alle i Danmark har gennem årene læst overskrifter i aviser og ugeblade, at Prins Henrik er en levemand og en livsnyder, der elsker god mad og vin, hvilket er meget forståeligt for en mand i hans position. Han bliver ofte inviteret til fornemme middage med gourmetretter, og senest i denne uge var han med ved åbningen af Michelin-restauranten Frederikshøj Kro i Aarhus, da denne er udset til at åbne Region Midtjylland som europæisk gastronomiregion 2017.

Da Prins Henrik skulle på podiet og holde en tale, havde han svært ved at stå på benene og holde sin balance. Prins Henrik har nemlig i en årrække været gangbesværet, men det har han ikke tidligere udtalt offentligt. Denne gang måtte han imidlertid indrømme offentligt, at han indimellem mister sin balance, hvilket er ret forståeligt, da han trods alt er fyldt 82 år. Mange mennesker i hans alder er gangbesværet, men det er sikkert ikke noget han har været glad for at indrømme, da dette jo er et tegn på, at man er ved at blive gammel.

Prins Henrik med stok

Man har igennem flere år set Prins Henrik benytte sig af en stok på visse tidspunkter, så man er klar over, at han undertiden har problemer med at gå og holde balancen, men han nærmer sig også snart de 83 år, så det forbavser ikke så mange. Ved flere lejligheder og offentlige arrangementer har man stillet en komfortabel stol frem til ham på podiet, selvom mange yngre mennesker ville have stået op og holdt en tale. Det er derfor flot gjort af Prins Henrik, at han møder op til en del arrangementer og udfører sin pligt i en høj alder trods sit skrantende helbred.

Ved andre lejligheder har man tit set Prins Henrik blive støttet af en sikkerhedsvagt, men man ser nok ikke Prins Henrik til så mange arrangementer fremover, da han nu officielt er gået på pension og dermed fritaget for at møde op til så mange arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish