Arbejde og bolig i lejlighedshotel København

Hvis man kommer udefra og skal være nogle dage i København i forbindelse med sit arbejde, så er man ofte henvist til et hotelværelse, og disse er ofte kun anvendelige til at få sin nattesøvn, tage et bad og hænge tit tøj i garderobeskabet, mens man måske lige benytter sig af stedets wifi, TV eller køleskab med minibar. Man tager som regel af sted næste morgen, så man har ikke meget at benytte på stedet udover måske hotellets restaurant eller bar. Men faktisk kan man på et nyt lejlighedshotel København opnå flere fordele, således man vil tilbringe mere tid på hotellet, der endda kan fungere som et hjem i denne periode. Charlottehaven er navnet på et nyt lejlighedshotel København, hvor man kan leje flere dage og bo på tre gange så meget plads, således man har separat soveværelse, en praktisk og hyggelig stue og et moderne udstyret køkken, hvor man selv kan kokkerere.

Faciliteter hos Charlottehaven

Det prisvindende arkitektfirma Lundgaard & Tranberg har designet byggeriet Charlottehaven, så det minder om en hyggelig oase midt i København. Man vil nemt kunne føle sig hjemme i Charlottehaven, uanset hvor mange dage man bor her. Her er flot og naturskønt med den store gårdhave på 13.000 kvadratmeter, og atmosfæren er rolig og afslappet. Lejlighederne er praktisk og moderne indrettet, således man kan bo her hele familien, hvilket slet ikke kan lade sig gøre på samme måde i et normalt hotelværelse. Man kan blandt andet nyde disse faciliteter på stedet:

  • Central beliggenhed midt i København.
  • 1 eller 2 separate soveværelser.
  • 1 stort og moderne køkken.
  • En herlig dagligstue der kan fungere som arbejdsrum eller mødelokale.
  • Altan med havudsigt.
  • Fitnesscenter.
  • Café.
  • Konferencelokaler.

Hvem kan have glæde af lejlighedshotel København?

Da Charlottehaven er billigere pr. kvadratmeter frem for traditionelle hotelværelser og samtidig har mange flere tilbud og faciliteter, så er der masser af muligheder for, at gæsterne vil værdsætte at bo her i flere dage, og de vil ofte kunne blive i lejligheden i længere tid, da man måske kan afholde sine møder her. En anden fordel er også, at man kan lade sin familie tage med til København, hvor de kan bo i lejligheden, mens man selv er til vigtige møder inde i byen. Hvis man rejser alene og kun har brug for en hurtig overnatning, så er almindelige hoteller sikkert mest velegnede, men i de fleste andre tilfælde kan et lejlighedshotel være et udmærket alternativt sted at bo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish