Citater fra store personligheder gennem tiderne

Der bliver ofte sagt, at vi står på skuldrene af de store og kloge tænkere igennem tiden. Det kan for eksempel være personer som Albert Einstein, eller personer som Steve Jobs, der har revolutionerede måden vi lytter til musik på og kommunikerer på i form af hans opfindelse af iPhonen.

Der er også andre store personligheder gennem tiden som for eksempel Gandhi eller Winston Churchill, som begge har sat deres tydelige præg på den måde vores historie har udformet sig den dag i dag. Der er med andre ord et stort udvalg af forskellige og store personligheder gennem tiderne, og meget af deres viden er samlet den dag i dag i de mange citater, de har sagt.

Hvad er et citat?

Det er sådan set meget simpelt, for det er bare en sætning eller flere, som udgør noget der er blevet sagt eller skrevet af personen. Der er rigtig mange forskellige citater, og alt hvad der bliver sagt og udtalt, er sådan set per definition et citat. Før noget bliver betragtet som et godt citat, så skal der selvfølgelig være noget klogt eller måske sjovt over det. Det kan for eksempel være forfatteren W.C. Fields der i sin tid ytrede følgende sætning: “Jeg elsker børn. Især gennemstegte”. Dette citat er ikke specielt klogt eller vist, men det er derimod sjovt, og giver lytteren eller læseren et smil på læben.

Hvor kan man så finde mange flere af disse citater? Der er selvfølgelig ikke et entydigt sted, hvor alle citater er samlet, men når det så er sagt, så er der et sted, hvor mange af de bedste citater er samlet.

Man kan tage et kig på gode-citater.dk og lade sig inspirere af nogle af de bedste og sjoveste og sødeste citater gennem tiderne.

Skriv et svar

da_DKDanish