Hvordan bliver man en tryllekunster?

Artiklen er skrevet af Anders Møller, der er tryllekunstner og har mange års erfaring med at optræde for tilskuere over hele landet. Han har optrådt til firmafrokoster, fødselsdage, konfirmationer, vejfester, byfester og en masse andet, så hvis der er en tryllekunstner, som kan besvare overstående spørgsmål, så er det i hvert fald Anders!

Jeg får tit spørgsmålet, “hvordan bliver man egentlig tryllekunstner”, og der er ikke noget helt klart svar på dette; der er ingen skole som eksempelvis Hogwarts eller andet man kan tage på for at lære de forskellige tricks.Det er altså op til den enkelte at finde frem til de forskellige tricks som interesserer en, før man stille og roligt kan begynde at kalde sig for en vaskeægte tryllekunstner.

Personligt så startede det for mig med, at vi var på ferie og blev introduceret for en tryllekunstner, som ikke kunne et eneste ord dansk eller engelsk. Men det var ligegyldigt, for trylleriet som han viste mig og min familie var så visuelt og imponerende, at jeg med det samme vidste, at jeg måtte lære det! Hvis du selv kunne tænke dig at lære sådan et trick, så kan du gå over til siden her hvor man kan lære at trylle med kort og mønter.

Tilbage til historien: jeg vidste lige fra det sekund, at jeg selv ville kunne give den oplevelse videre, og derfra var det bare at læse og se forskellige videoer af tricks og lignende, hvor andre dygtige tryllekunstnere lærte fra sig.

Det kan man eksempelvis finde på Youtube og lignende platforme. Det var i hvert fald der jeg selv begyndte, og der gik ikke længe, før jeg havde lært et par kort tricks, som jeg kunne fremvise min familie og mine venner. På den måde kunne jeg snyde dem godt og grundigt, ligesom jeg selv var blevet snydt af den dygtige tryllekunstner, som fik mig i gang. Der gik ikke længe, før end at jeg var ude til mit første show og rent faktisk blev betalt for noget, som jeg syntes var vildt sjovt. Det var en rigtig fed følelse, og det bliver bare bedre og bedre med tiden i takt med, at man får mere og mere erfaring af at optræde!

Nu er det jeres tur!

Det var lidt om min histore, og hvis du hungrer efter at kunne give samme oplevelse videre til dine egne tilskuere, så er det bare med at få lært et par gode og nemme tylletricks! Hvad venter du på?

Skriv et svar

da_DKDanish