Har du lyst til dystopisk Sci-fi?

Der findes efterhånden film til alle aldre og alle præferencer. Hvert år vælter det frem med anmelderroste film, og det er svært at få set dem alle. Heldigvis har vi hver især vores favoritgenrer, hvilket gør det en del lettere for os at sortere i den store mængde af film og serier.

Er du til romantiske film, holder du dig selvfølgelig langt fra actionfilm og Science Fiction. Er du en af dem, der lever og ånder for Sci-fi, kan du med fordel læse med her, hvor vi fortæller om den dystopiske sci-fi film Divergent. Den er produceret i 2014 og baseret på en roman af samme navn fra Veronica Roth.

The Divergent Series

Filmen finder sted i Chicago, men det er ikke Chicago, som vi kender det. Det er nærmere et dystopisk og post-apokalyptisk Chicago, hvor mennesker er opdelt i fraktioner baseret på menneskelige dyder.

Vores hovedperson får at vide, at hun ikke passer ind i disse fraktioner, og på samme tid ved hun, at der er ved at blive planlagt et plot i den verden, hun befinder sig i. Det handler meget om at finde en fraktion, man passer ind i, ellers ender man med at blive udstødt fra samfundet. Divergent er en ganske almindelig fortælling om at passe ind, men samtidig indeholder den elementer af sci-fi, som trækker fortællingen langt væk fra virkeligheden.

Et og to år efter udgivelsen af Divergent udkommer henholdsvis Insurgent og Allegiant, som alle er en del af The Divergent Series. Her får du altså mange timers sci-fi underholdning i god kvalitet.

Det har aldrig været lettere at se film fra din sofa

Kan I huske dengang, man cyklede ned i den lokale kiosk for at leje den nyeste film i biksen? Det er ikke mange år siden, men det føles efterhånden som meget lang tid siden. I dag smider mange deres DVD-film ud, fordi de ikke har noget at afspille dem på.

Desuden er den teknologiske udvikling altid et skridt foran, og de nyeste film udkommer altid med nye, flotte billedkvaliteter, der gør DVD-filmene til skamme.

Heldigvis har vi streamingtjenester, der gør det muligt for os at se de film og serier, vi ønsker. Sæt dig til rette i sofaen, og lej Divergent direkte fra Blockbuster. Det har aldrig været lettere at se film.

Skriv et svar

da_DKDanish