Ibi Støving en kvinde med mange kvaliteter

576608945_d0b717817e_b_woman

Ibi Støving

Ibi Støving hedder faktisk Ibi Katrine Støving, hun er født den 2. februar i 1975 i Aarhus. Hun er model, skuespiller, sangerinde og tv-vært.

Ibi Støving, en kvinde med mange kvaliteter

Hun har tidligere været ballatdanser på Det Jyske Balletakademi i Aarhus. Da hun var færdig med sin studentereksamen ved Randers Statsskole i 1995 uddannede hun sig til skuespiller på Stella Adler Academy of Acting i Hollywood. Udover studentereksamen, model, skuespiller, sangerinde og tv-vært har hun også prøvet at skrive for Jyllands-posten, hvor hun havde et job som rejseskribent, hun har været designerassistent i Los Angeles og forfatter til bøger om madlavning efter blodtype. Der er ikke den ting hun ikke har lavet! Det har nok ikke været kedeligt, at kende hende privat. Alle de mange projekter vidner om en kvinde med gang i. Hun har også deltaget i pigegruppen Milc, der i 2002 udgav singlen “Feel So Good”. Jeg må indrømme at jeg aldrig har hørt om denne gruppe før. Jeg mener heller ikke den eksisterede så lang tid.

Inspirer os andre

Jeg synes det er spændende hun har kastet sig ud i sådanne projekter. Det er jo netop det, som er med til at inspirere os andre til at gå efter vores drømme. Der er en tendens til at man bare skal finde sig i at følge strømmen, men i virkeligheden burde vi alle spørge os selv om det liv vi lever overhovedet er et vi er tilfredse med. Er der drømme vi mangler at udleve?

Anderkendelse

I 2011 tog hun springet fra TV3 til TV2, hvor hun først lavet Weekend Weekend og siden hen GO’ Morgen Danmark og programmet “Hvem Bor Hvor”. I 2012 var hun chefredaktør på Miinto.dk og modtog i 2013 en iværksætterpris for Bedste Marketingskampagne på nettet. Ibi modtog også prisen som Bedste Kvindelige TV Vært i 2013. Så man må sige at hun har fået fin anderkendelse for sine projekter.

Leave a Reply