Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston fulde navn er Jennifer Joanna Aniston. Hun er født den 11. februar 1969. Det er overhovedet ikke til at se på hende at hun er så gammel. Hun holder sig super godt og ser stadigvæk frisk og ungdommelig ud.

Sådan kender vi hende

Hun er en amerikansk skuespillerinde, instruktør og producer. Mange af os fik for alvor øjnene op for hende, da hun medvirkede i Friends. Der spillede hun Rachel Green i 10 år fra 1994-2004. Jeg var en af de trofaste seere. Jeg synes serien var hylende morsom. Desværre har jeg mistet interessen med tiden.

Hun vandt en Emmy

Aniston vandt en Emmy Award, en Golden Globe Award og en Screen Actors Guild Award for hendes rolle som Rachel Green.

Andre store succeer

Aniston har også haft en meget succesfuld filmkarriere med store box office hits som bl.a. Bruce Den Almægtige (2003), The Break-Up (2006), Marley & Me (2008), Just Go with It (2011), Horrible Bosses (2011) og We’re the Millers (2013), som alle har indtjent over 100 millioner $ i USA. Hun hører derfor til en af de mere succesrige skuespillere i USA. Hun tjener styrtende med pengene og leverer humor i god klasse.

The Good Girl

En af Anistons mest kritikerroste roller var i The Good Girl (2003), hvor hun blev nomineret til en Independent Spirit Award for bedste kvindelige hovedrolle. Det er selvfølgelig altid dejligt, når man bliver rost for sit arbejde. Og man må sige det var fortjent, hun har gennem mange år vist os kvalitet og humor.

Hollywood Walk of Fame

I 2012, modtog hun en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Hun er medstifter af produktionsselskabet Echo Films. Jeg er sikker på hun kan blive ved i mange år endnu. Dog synes jeg personligt det kunne være spændende at se hende i nogle seriøse og dybe film også. Men jeg har tiltro til, at det kommer i fremtiden.

 

 

Billede: cristee12

Billede: kozumel

Leave a Reply