En sand historie om en løgn

Er du vild med dokumentarfilm eller leder du bare efter en ny film, du kan underholde dig med til aften? Så kan dokumentarfilmen ’En fremmed flytter ind’ anbefales. Filmen har fået gode anmeldelser fra medierne, der i gennemsnit giver den 4 ud af 6 stjerner. Berlingske skriver for eksempel ’Dokumentarfilmen med en enkelt professionel skuespiller på rollelisten fænger fra begyndelsen, fordi svindlen kunne være sket for os alle.’

Et kort resumé af filmen

En fremmed flytter ind’ handler om kvinden Amanda fra Hvidovre, som møder en karismatisk mand ved navn Casper, igennem Facebook. Både Amanda og Casper er enlige forældre og allerede et par timer efter deres første møde er kemien imellem dem svær at benægte og de to bliver smaskforelskede. Herefter går det stærkt og Casper er også hurtig til at afsløre, at han er arving til en af de rigeste familier i Danmark.

Han var dog helst foruden, da forholdet til hans familie ikke er godt, hvorfor de to hurtigt vælger at flytte sammen i Amandas lille lejlighed. Der er en del modgang i forholdet og Amanda møder kun Caspers venner og familie igennem de sociale medier. Men alligevel holder hun fast, da hun er overbevist om at følelserne er ægte og det hele værd – lige indtil de en dag ringer hende op fra banken.

Få slutningen med

Resten af filmen kan du leje eller købe hos Blockbuster, hvis du vil finde ud af, hvad det er banken ringer og fortæller Amanda. ’En fremmed flytter ind’ er en spændende fortælling, der bygger på den populære Third-Ear podcast ’I et forhold med’. Filmen adskiller sig fra andre dokumentarfilm i og med, at den blandet fiktion og virkelighed sammen.

Find filmen samt mange andre sjove, spændende og underholdende film hos Blockbuster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish